Aranjament Floral Passion
search
  • Aranjament Floral Passion

Aranjament Floral Passion

294,00 lei
Nicio taxa

Cutia Passion conține: eucalipt, 2 pistacia, 5 trandafiri, 2 mini-rosa, 2 mini-rosa, 1 garofita, 2 alstroemeria, 1 black cordyline, 5 lagurus, 3 achillea, funda, cutie Fleurange.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

"Aranjamentul 'Passion' de la Fleurange este o expresie vibrantă a pasiunii și intensității. Acest buchet impresionant, cu un mix de flori bogat în culori și texturi, este un simbol al dragostei arzătoare și al emoțiilor puternice. Fiecare floare este atent selectată pentru a crea un efect vizual dramatic, ideal pentru a transmite sentimente profunde sau pentru a adăuga o notă de pasiune în decorul tău. Perfect pentru ocazii romantice, aniversări sau ca un gest spontan de iubire, 'Passion' este un cadou care va face o impresie memorabilă. Livrat cu măiestrie în Baia Mare, acest aranjament este un tribut adus frumuseții seducătoare și forței florilor.

 Alege cutia Passion deosebită care conține: eucalipt, pistacia, 3 trandafiri, 1 mini-rosa, 1 mini-rosa, 1 garofita, 1 alstroemeria, 5 lagurus, fundita, cutie Fleurange.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați trandafirii prea mult. Încercați să evitați atingerea lor și să nu îi mișcați prea mult.

  3. Dacă observați că trandafirii sunt încep să se usuce, puteți încerca să îi hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați trandafirii pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat, cum ar fi frigiderul, peste noapte. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a trandafirilor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-003

Fisa tehnica

Flori
Alstroemeria
Eucalipt Cinerea
Garofita
Lagurus
Mini-rosa
Pistacia
Trandafiri
Culoare
Peach
Rosu
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !