Aranjament Floral Cover Me In Flowers
search
  • Aranjament Floral Cover Me In Flowers
  • Aranjament Floral Cover Me In Flowers

Cover Me In Flowers

288,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul Cover Me In Flowers contine: 1 hortensia, 3 bujori, 3 lalele, 1 limonium, 1 lisianthus, 2 astrantia, 1 mini rosa, 1 pistacia, 1 chrysanthema, 1 solidago , stuf, cutie Fleurange.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

"Aranjamentul 'Cover Me in Flowers' de la Fleurange este o explozie de culoare și frumusețe naturală. Acest buchet extraordinar, alcătuit dintr-o varietate de flori mixte, este un festin vizual ce aduce o notă de veselie și prospețime în orice încăpere. Fiecare floare este aleasă cu atenție pentru a crea un amestec armonios și plin de viață. Ideal pentru a ilumina o zi specială sau pentru a oferi un cadou memorabil cuiva drag din Baia Mare, 'Cover Me in Flowers' este o alegere perfectă pentru cei care iubesc culorile vibrante și energia pozitivă pe care o aduc florile.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați trandafirii prea mult. Încercați să evitați atingerea lor și să nu îi mișcați prea mult.

  3. Dacă observați că trandafirii sunt încep să se usuce, puteți încerca să îi hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați trandafirii pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat, cum ar fi frigiderul, peste noapte. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a trandafirilor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-013

Fisa tehnica

Flori
Astrantia
Bujori
Chrysantheme
Hortensia
Lalele
Limonium
Lisianthus
Mini-rosa
Pistacia
Solidago
Stuf
Culoare
Albastru
Pastel
Roz
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !