Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet "Roses on Fire"

580,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Roses on Fire conține: 35 trandafiri, eucalipt, ambalaj, fundiță.

Cantitate

'Roses on Fire' de la Fleurange este un buchet care captiva prin culoare si energie. Acest aranjament floral unic este creat pentru cei care doresc sa transmita pasiune si vitalitate printr-un gest floral impresionant. Fiecare trandafir din acest buchet este selectat pentru intensitatea culorii si frumusetea sa, asigurand ca buchetul va avea un impact puternic si va lasa o amintire de durata.

Trandafirii din 'Roses on Fire' sunt simboluri ale dragostei arzatoare si a entuziasmului. Acest buchet este perfect pentru a sarbatori o ocazie speciala, a face o declaratie de dragoste sau chiar pentru a adauga un element de surpriza si originalitate la un eveniment. Cu nuantele sale vibrante si designul sau energic, 'Roses on Fire' este mai mult decat un buchet, este o declaratie de stil si individualitate.

La Fleurange, punem accent pe creativitate si pe oferirea de buchete care ies din comun. 'Roses on Fire' este un exemplu perfect al acestui angajament, combinand frumusetea trandafirilor cu un design indraznet si modern. Livrarea acestui buchet spectaculos este disponibila in Baia Mare si imprejurimi, asigurandu-ne ca va ajunge la destinatar in conditii optime, gata sa aduca zambete si sa impresioneze.

Alege 'Roses on Fire' de la Fleurange pentru a transmite un mesaj de pasiune si vitalitate, transformand orice moment intr-unul memorabil si plin de culoare.

Floraria ta online preferata in Baia Mare este aici pentru a-ti oferi livrare flori la domiciliu rapida, in doar 2-4 ore. Alege un buchet impresionant pentru a-ti exprima sentimentele si lasa-ne sa ne ocupam de restul. Dragostea este doar la un clic distanta!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-01-003

Fisa tehnica

Flori
Trandafiri
Număr flori
35
Culoare
Rosu
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: