Bucuria Toamnei
search
  • Bucuria Toamnei
  • Bucuria Toamnei

Bucuria Toamnei

185,00 lei
Nicio taxa

Posetuta Bucuria Toamnei contine: 1 vanda, 1 panicum, 3 dahlia, 1 germini, 2 alstromeria, 1 trandafir, 2 mini rosa, 3 achillea, 1 quercus, 2 pistacia, fundita, posetuta.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

Personalizează această comandă cu următoarele produse:

Mesaj din lemn
10,00 lei
Mesaj din lemn
10,00 lei
Mesaj din lemn
10,00 lei

Total: 185,00 lei

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

"Bucuria Toamnei" de la Fleurange este un aranjament floral care celebrează culorile și texturile bogate ale sezonului. Acest buchet captivant este compus dintr-o selecție variată de flori de toamnă, fiecare alesă pentru a aduce un plus de căldură și profunzime. Nuanțele de portocaliu, roșu și galben reflectă frumusețea naturală a toamnei, transformând acest aranjament într-un cadou ideal pentru a împărtăși bucuria acestui anotimp. Fie că este pentru a decora casa sau ca un cadou gândit pentru cineva special în Baia Mare, "Bucuria Toamnei" este perfectă pentru a aduce un zâmbet și a încălzi inimile.

Posetuta Bucuria Toamnei contine: 1 vanda, 1 panicum, 3 dahlia, 1 germini, 2 alstromeria, 1 trandafir, 2 mini rosa, 3 achillea, 1 quercus, 2 pistacia, fundita, posetuta.

 

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați trandafirii prea mult. Încercați să evitați atingerea lor și să nu îi mișcați prea mult.

  3. Dacă observați că trandafirii sunt încep să se usuce, puteți încerca să îi hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați trandafirii pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat, cum ar fi frigiderul, peste noapte. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a trandafirilor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-03-016

Fisa tehnica

Flori
Achillea
Alstroemeria
Dahlia
Germini
Mini-rosa
Panicum
Pistacia
Quercus
Trandafiri
Vanda
Culoare
Galben
Mov
Rosu
Forma
Patrata
Perisabilitate
Produs perisabil
Dimensiune
30 x 25

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !