Aranjament Floral All White
search
  • Aranjament Floral All White
  • Aranjament Floral All White

All White

173,00 lei
Nicio taxa

Cutia All White conține: 1 trandafir,  1 mini-rosa, 1 bumbac, limonium stabilizat, 2 pistacia, eucalipt, 5 lagurus, 1 chrysanthema, 1 lisianthus, 1 santini, funda, cutie Fleurange.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

"Aranjamentul 'All White' de la Fleurange este o manifestare a purității și rafinamentului. Acest buchet elegant, compus exclusiv din flori albe, emite un aer de calm și simplitate sofisticată. Fiecare floare este selectată cu atenție pentru a crea un ansamblu armonios și liniștitor, ideal pentru a adăuga o notă de eleganță discretă în orice spațiu. Perfect pentru evenimente formale, cadouri de apreciere sau ca un element decorativ rafinat, 'All White' este alegerea perfectă pentru cei care preferă frumusețea subtilă și stilul atemporal. Livrat cu grijă în Baia Mare, acest aranjament este un simbol al eleganței și gustului rafinat.

All White care conține: 1 trandafir alb, 1 mini-rosa alba, 1 bumbac, limonium stabilizat, pistacia, eucalipt Cinerea, 5 lagurus, 1 crisanthema, 1 lisianthus, 1 santini, fundita, va aduce bună-dispoziție și bucurie celui care o primește. 

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați trandafirii prea mult. Încercați să evitați atingerea lor și să nu îi mișcați prea mult.

  3. Dacă observați că trandafirii sunt încep să se usuce, puteți încerca să îi hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați trandafirii pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat, cum ar fi frigiderul, peste noapte. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a trandafirilor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-001

Fisa tehnica

Flori
Bumbac
Chrysantheme
Eucalipt Cinerea
Lagurus
Limonium
Lisianthus
Mini-rosa
Pistacia
Santini
Trandafiri
Culoare
Alb
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !