Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet cu Trandafiri si Lalele Albe

330,00 lei
Nicio taxa

Buchet cu Trandafiri si Lalele Albe contine: 9 trandafiri, 16 lalele, 2 eucalipt, ambalaj, fundita, felicitare.

Cantitate

Descoperă buchet cu Trandafiri și Lalele Albe de pe Fleurange.ro, o combinație clasică de eleganță și puritate. Acest aranjament floral este alegerea perfectă pentru a transmite sentimente profunde, fie că este vorba de dragoste, apreciere sau simpatie. Trandafirii și lalelele albe, fiecare cu semnificația sa specială, se unesc într-un buchet care emanează grație și rafinament.

Ideal pentru a sărbători momente unice, cum ar fi aniversări, nunți, botezuri sau chiar pentru a oferi condoleanțe, Buchetul cu Trandafiri si Lalele Albe vorbește un limbaj universal de iubire și respect. Albul pur al florilor simbolizează noua începuturi, sinceritatea și integritatea, făcând din acest buchet un cadou memorabil pentru orice ocazie.

Pe Fleurange.ro, fiecare buchet este aranjat cu atenție și pasiune de florarii noștri experți, asigurându-vă că veți primi flori proaspete și de cea mai bună calitate. Buchet cu Trandafiri și Lalele Albe este mai mult decât un simplu cadou; este o expresie a grijii și a atenției tale față de persoana care îl primește.

Comandă acum acest buchet sofisticat de pe Fleurange.ro și lasă frumusețea naturală a trandafirilor și lalelelor albe să vorbească în numele tău. Fie că dorești să aduci un zâmbet pe fața cuiva drag sau să adaugi un strop de eleganță la un eveniment special, acest buchet este alegerea perfectă.

Ofera bucurie rapid si usor cu floraria noastra online din Baia Mare. Livram cele mai frumoase flori direct la usa ei in 2-4 ore. Comanda acum si fa-i ziua mai speciala. Florile noastre spun 'Te iubesc' in cel mai frumos mod.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-042

Fisa tehnica

Flori
Lalele
Trandafiri
Culoare
Alb
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Happy Day"

289,00 lei

Buchetul Happy Day conține: 3 dahlii, 3 panicum, 3 garoafe, 2 mini rosa, 1 eucalipt, 1 hortensia, 5 trandafiri, 1 solidago, 1 astromeria, 1 quercus, 1 pistacia, ambalaj, fundita.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Poveste de Toamna"

210,00 lei

Buchetul Poveste de Toamna conține: 1 eucalipt, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 3 dahlia, 1 helianthus, 1 garofita, 1 quercus, 1 vanda, 1 brasica, 1 chrysantema, ambalaj, fundita.

Buchet "Lila and Red"

279,00 lei

Buchetul "Lila and Red" conține: 3 trandafiri, 1 ilex, 1 solidago, 2 alstromeria, 5 lalele, 1 leucospermum, 1 germini, 1 zambila, 1 genista, 2 cordyline, eucalipt, 1 stuf , ambalaj.