Comanada rapid prin WhatsApp
  • -20%
  • Nou
    Buchet Hortensii Albastre si Trandafiri | Fleurange.ro
    Buchet Hortensii Albastre si Trandafiri | Fleurange.ro

Buchet “Bloom”

363,00 lei
290,40 lei Salveaza 20%
Nicio taxa

Buchet "Bloom" contine: 7 Bujori, 1 Hortensia, 3 Matthiloa, 5 Mini-rose, 3 Asparagus,   Ambalaj, Panglica Fleurange, Felicitare.

Cantitate

* in limita stocului disponibil

* promotie valabila in perioada: 01.06.2024 - 30.06.2024

Descoperă Buchet "Bloom" de pe Fleurange.ro, o creație florală vibrantă și plină de viață, perfectă pentru a aduce bucurie și culoare în orice încăpere. Acest buchet impresionant combină o varietate de flori proaspete, atent selecționate pentru a crea un aranjament armonios și captivant.

"Bloom" este ideal pentru a celebra momente speciale, de la aniversări și zile de naștere, până la sărbători și evenimente importante. Fiecare floare din acest buchet este aleasă pentru frumusețea și prospețimea sa, asigurând un impact vizual de durată și o experiență olfactivă plăcută.

Pe Fleurange.ro, fiecare buchet este aranjat cu grijă de florari experți, care se asigură că fiecare floare își păstrează strălucirea și vitalitatea cât mai mult timp posibil. Buchet "Bloom" nu este doar un cadou, ci o expresie a sentimentelor tale, gata să aducă zâmbete și să lumineze ziua cuiva drag.

Comanda Buchet "Bloom" de pe Fleurange.ro și bucură-te de frumusețea naturii livrată direct la ușa ta sau a celor dragi. Fie că este pentru a-ți decora casa sau pentru a face un cadou de neuitat, acest buchet este alegerea perfectă pentru a aduce un strop de magie și culoare în viața de zi cu zi.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-044

Fisa tehnica

Flori
Asparagus
Bujori
Hortensia
Matthiola
Mini-rosa
Culoare
Alb
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet Carla

731,00 lei

Buchetul Carla conține: 3 hortensii, 6 matthiola, 17 trandafiri, 9 bujori, 5 ranunculus, 4 eucalipt, ambalaj, fundita.

Buchet "Paris"

316,00 lei

Buchetul "Paris" conține:1 hortensie,3 bujori, 1 deplhinium, 3 matthiola, 6 muscari, 3 phlox, 3 veronica, 1 frunza palmier, 2 tije eucalipt, ambalaj crem si roz pal, fundita.

Buchet "Paeonia Love"

340,00 lei

Buchetul Paeonia Love contine: 3 hortensii, 3 bujori, 2 lisianthus, 2 mini rosa, 2 eryngium, 5 black cordyline, 3 pistacia, ambalaj, fundita.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Paris"

316,00 lei

Buchetul "Paris" conține:1 hortensie,3 bujori, 1 deplhinium, 3 matthiola, 6 muscari, 3 phlox, 3 veronica, 1 frunza palmier, 2 tije eucalipt, ambalaj crem si roz pal, fundita.

Buchet "Happy Day"

289,00 lei

Buchetul Happy Day conține: 3 dahlii, 3 panicum, 3 garoafe, 2 mini rosa, 1 eucalipt, 1 hortensia, 5 trandafiri, 1 solidago, 1 astromeria, 1 quercus, 1 pistacia, ambalaj, fundita.