Comanada rapid prin WhatsApp

13 Bujori Roz si Eucalipt

293,00 lei
Nicio taxa

Buchetul 13 Bujori Roz si Eucalipt conține: 13 bujori, eucalipt, ambalaj crem, panglica

Cantitate

Descoperă buchetul de 13 Bujori Roz și Eucalipt de pe Fleurange.ro, o combinație perfectă de frumusețe florală și prospețime aromatică. Acest buchet impresionant este ideal pentru a aduce un strop de eleganță și rafinament în orice spațiu, fie că este vorba de un cadou special sau de un decor pentru propria locuință.

Bujorii roz, apreciați pentru petalele lor bogate și culoarea vibrantă, sunt complementați splendid de frunzele verzi și aromatice de eucalipt. Acest duo creează nu doar un efect vizual deosebit, dar și o atmosferă plăcută, datorită parfumului natural și revigorant al eucaliptului.

Fiecare buchet este meticulos aranjat de experții noștri florari, asigurând că fiecare floare își va păstra frumusețea și prospețimea de la momentul aranjării până la livrare. Acest buchet este perfect pentru o varietate de ocazii, de la aniversări și sărbători, până la momente în care pur și simplu vrei să aduci un zâmbet cuiva drag.

Comanda Buchetul de 13 Bujori Roz și Eucalipt de pe Fleurange.ro și lasă frumusețea și aroma să vorbească în numele tău. Este alegerea ideală pentru a transmite emoții profunde și pentru a adăuga o notă de sofisticare și naturalețe oricărei zile.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-014

Fisa tehnica

Flori
Bujori
Eucalipt Cinerea
Număr flori
13
Culoare
Crem
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet Carla

731,00 lei

Buchetul Carla conține: 3 hortensii, 6 matthiola, 17 trandafiri, 9 bujori, 5 ranunculus, 4 eucalipt, ambalaj, fundita.

Buchet "Paris"

316,00 lei

Buchetul "Paris" conține:1 hortensie,3 bujori, 1 deplhinium, 3 matthiola, 6 muscari, 3 phlox, 3 veronica, 1 frunza palmier, 2 tije eucalipt, ambalaj crem si roz pal, fundita.

Buchet "Paeonia Love"

340,00 lei

Buchetul Paeonia Love contine: 3 hortensii, 3 bujori, 2 lisianthus, 2 mini rosa, 2 eryngium, 5 black cordyline, 3 pistacia, ambalaj, fundita.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Toamna Magica"

285,00 lei

Buchetul Toamna Magica conține: 3 dahlia, 1 quercus, 3 mini rosa, 5 trandafiri, 2 matricaria, 3 garoafe, 1 brassica, 2 garofite, 1 pampas, 3 achillea, ambalaj, fundita.

Buchet "Aurora"

252,00 lei

Buchetul Aurora conține:  black cordyline, eucalipt, pampas, calocephalus, 1 anthurium, 1 hortensia, 3 garoafe, 1 trandafir, 2 mini-rose, 5 lagurus, panglica, ambalaj.