Comanada rapid prin WhatsApp
  • Nou
    Buchet Funerar Nu Te Vom Uita - Omagiu | Fleurange.ro
    Buchet Funerar Nu Te Vom Uita - Omagiu | Fleurange.ro

Buchet Funerar cu Trandafiri Albi

219,00 lei
Nicio taxa

Buchet Funerar cu Trandafiri Albi contine: 10 trandafiri , 2 eucalipt, 6 cordyline black, ambalaj, panglica funerara.

Cantitate

Buchet Funerar cu Trandafiri Albi de pe Fleurange.ro este un gest de respect și compasiune, conceput pentru a aduce un omagiu sincer celor care ne-au părăsit. Trandafirii albi, simbol al purității și al împăcării, sunt alegerea perfectă pentru a exprima sentimente de adâncă venerație și respect în momente de tristețe și pierdere.

Acest buchet este aranjat cu grijă și atenție, fiecare trandafir fiind ales pentru frumusețea și simbolistica sa. Prezentat într-un mod demn și sobru, Buchet Funerar cu Trandafiri Albi servește ca un tribut potrivit pentru a-ți exprima condoleanțele și pentru a onora memoria celor dragi.

În momentele grele, când cuvintele sunt insuficiente, acest buchet funerar transmite gândurile de compasiune și sprijin celor care trec prin pierderea unei persoane dragi. Este o modalitate profundă de a împărtăși sentimentele de alinare și de a aduce un strop de consolare și pace.

Comanda Buchetul Funerar cu Trandafiri Albi de la Fleurange.ro pentru a asigura o livrare respectuoasă și promptă. Ne angajăm să oferim servicii de înaltă calitate, înțelegând importanța momentului și nevoia de discreție și sensibilitate.

Floraria ta online preferata in Baia Mare este aici pentru a-ti oferi livrare flori la domiciliu rapida, in doar 2-4 ore. Alege un buchet impresionant pentru a-ti exprima sentimentele si lasa-ne sa ne ocupam de restul.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-07-01-002

Fisa tehnica

Flori
Cordyline black
Eucalipt Cinerea
Trandafiri
Culoare
Alb
Negru
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Coroana Funerara "Omagiu"

502,00 lei

Coroana Funerara OMAGIU conține: 2 crini, 1 anthurium, 4 trandafiri, 4 freesii, 2 chamelaucium, 2 santini, 3 lisianthus, 3 hypericum, 4 garoafe, 4 pistacia, eucalipt, cadru.

Aranjament Funerar Inima

631,00 lei

Aranjament Funerar Inima conține: 10 mini gerbera, 10 Sweet Williams, 7 black cordyline, 5 mini-rose, 16 garoafe, 6 cale, eucalipt, 5 pistacia, beargrass, tilandsia, mesaj funerar, cadru. 

Jerba Funerara "In Loving Memory"

277,00 lei

Jerba Funerara In Loving Memory conține: 4 germini, 1 alstroemeria, 2 trandafiri, 1 chrysanthema, 2 garofite, 1 mini-rosa, eucalipt, 2 black cordyline, 2 freesii, 1 bujor, 4 mini cymbidium, 1 lisianthus, 3 pistacia, cadru.

1 alt produs in aceeasi categorie: