Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet Funerar "Nu Te Vom Uita"

349,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Nu Te Vom Uita contine: ambalaj, 2 anthurium, 6 trandafiri, 4 matthiola, 2 lisianthus, 4 germini, 3 chrysantheme, eucalipt, 5 cordyline black.

Cantitate

Buchetul Funerar 'Nu Te Vom Uita' este un gest de respect și omagiu, dedicat pentru a onora memoria unei persoane dragi.

Acest buchet comemorativ este creat cu o selecție de flori care simbolizează respectul și onoarea, oferind un omagiu pios și emoționant. Fiecare floare este aleasă cu grijă pentru a reflecta sentimentele de adio și recunoștință, creând un aranjament care exprimă respectul profund și sentimentele sincere. Buchetul reprezintă o modalitate respectuoasă de a comemora și a aduce un ultim omagiu.

Fie că este folosit la o ceremonie funerară, la o slujbă de pomenire sau pentru a transmite condoleanțe, Buchetul Funerar 'Nu Te Vom Uita' este o expresie adecvată a sentimentelor de adio. Este o alegere potrivită pentru a exprima respectul și a aduce un omagiu ultim.

La Fleurange.ro, înțelegem importanța acestor momente și oferim compoziții florale create cu sensibilitate și respect. Oferim livrare în Baia Mare și împrejurimi, asigurând că fiecare comandă ajunge la locația dorită în condiții optime. Comandați Buchetul Funerar 'Nu Te Vom Uita' și onorați memoria unei persoane dragi cu respect și demnitate.

Floraria ta online preferata in Baia Mare este aici pentru a-ti oferi livrare flori la domiciliu rapida, in doar 2-4 ore. Alege un buchet impresionant pentru a-ti exprima sentimentele si lasa-ne sa ne ocupam de restul.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-07-01-001

Fisa tehnica

Flori
Anthurium
Chrysantheme
Cordyline black
Eucalipt Cinerea
Germini
Lisianthus
Matthiola
Trandafiri
Culoare
Alb
Negru
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Coroana Funerara "Omagiu"

502,00 lei

Coroana Funerara OMAGIU conține: 2 crini, 1 anthurium, 4 trandafiri, 4 freesii, 2 chamelaucium, 2 santini, 3 lisianthus, 3 hypericum, 4 garoafe, 4 pistacia, eucalipt, cadru.

Aranjament Funerar Inima

631,00 lei

Aranjament Funerar Inima conține: 10 mini gerbera, 10 Sweet Williams, 7 black cordyline, 5 mini-rose, 16 garoafe, 6 cale, eucalipt, 5 pistacia, beargrass, tilandsia, mesaj funerar, cadru. 

Jerba Funerara "In Loving Memory"

277,00 lei

Jerba Funerara In Loving Memory conține: 4 germini, 1 alstroemeria, 2 trandafiri, 1 chrysanthema, 2 garofite, 1 mini-rosa, eucalipt, 2 black cordyline, 2 freesii, 1 bujor, 4 mini cymbidium, 1 lisianthus, 3 pistacia, cadru.

1 alt produs in aceeasi categorie: