Cutie cu Flori Blue & Peach
search
  • Cutie cu Flori Blue & Peach

Blue & Peach

232,00 lei
Nicio taxa

Cutia Blue & Peach contine: 1 hortensia, 1 eryngium, 3 dahlii, 1 leucospermum, 1 germini, asparagus, 1 trandafir, 1 lisianthus, 2 mini-rosa, 1 pistacia, cutie Fleurange.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

Personalizează această comandă cu următoarele produse:

Mesaj din lemn
10,00 lei
Mesaj din lemn
10,00 lei
Mesaj din lemn
10,00 lei

Total: 232,00 lei

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

"Aranjamentul 'Blue Peach' de la Fleurange este o combinație unică și îndrăzneață de culori și texturi. Inspirat de nuanțele toamnei, acest buchet îmbină tonurile calde de piersică cu accentele surprinzătoare de albastru, creând un efect vizual memorabil. Fiecare floare este selectată cu grijă pentru a contribui la un ansamblu armonios și atrăgător. Perfect pentru a adăuga un element de originalitate în orice spațiu sau pentru a oferi un cadou care iese din tipare, 'Blue Peach' este alegerea ideală pentru cei care caută ceva cu totul special. Livrat în Baia Mare, acest aranjament floral este o demonstrație de artă și creativitate.

Cutia Blue & Peach contine: 1 hortensia, 1 eryngium, 3 dahlii, 1 leucospermum, 1 germini, asparagus, 1 trandafir, 1 lisianthus, 2 mini-rosa, 1 pistacia, cutie Fleurange.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați trandafirii prea mult. Încercați să evitați atingerea lor și să nu îi mișcați prea mult.

  3. Dacă observați că trandafirii sunt încep să se usuce, puteți încerca să îi hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați trandafirii pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat, cum ar fi frigiderul, peste noapte. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a trandafirilor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-03-006

Fisa tehnica

Flori
Asparagus
Germini
Leucospermum
Culoare
Multicolor
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !