Cutie Grace
search
  • Cutie Grace
  • Cutie Grace

Cutie Grace

212,00 lei
Nicio taxa

Cutia Grace contine: 1 amarylis, 2 mini rosa, 1 trandafir, 3 bumbac, 1 brad, 2 pistacia, 2 lisianthus, fundita, cutie Fleurange 13x14.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

"Cutia 'Grace' de la Fleurange este un aranjament floral rafinat, care emite o eleganță naturală și un farmec discret. Perfect compusă din flori mixte selecționate pentru frumusețea și prospețimea lor, această cutie este un gest sofisticat de apreciere și admirație. Fiecare floare contribuie la un ansamblu armonios, creând un cadou ideal pentru orice ocazie specială sau pentru a adăuga un element de stil în propriul spațiu. Livrată în Baia Mare, cutia 'Grace' impresionează prin combinația sa de culori subtile și designul elegant, fiind un cadou memorabil pentru cei care apreciază frumusețea în forma sa cea mai pură.

Cutia Grace contine: 1 amarylis, 2 mini ros, 1 trandafir, 3 bumbac, 1 brad, 2 pistacia, 2 lisianthus, fundita, cutie Fleurange 13x14.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați trandafirii prea mult. Încercați să evitați atingerea lor și să nu îi mișcați prea mult.

  3. Dacă observați că trandafirii sunt încep să se usuce, puteți încerca să îi hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați trandafirii pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat, cum ar fi frigiderul, peste noapte. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a trandafirilor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-020

Fisa tehnica

Flori
Amaryllis
Brad Nobilis
Bumbac
Lisianthus
Mini-rosa
Pistacia
Trandafiri
Culoare
Crem
Roz
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !