Good Memories
search
  • Good Memories
  • Good Memories

Cutie Good Memories

228,00 lei
Nicio taxa

Cutia Good Memories contine: 1 skimmia, 1 pinus, 1 eucalipt, 3 garoafe, 1 mini rosa, 3 trandafiri, 3 lalele, 2 pistacia, fundita, cutie catifea Fleurange 17x13.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

"Cutiile Good Memories" de la Fleurange sunt mai mult decât flori aranjate cu măiestrie; sunt mesageri ai afecțiunii și amintirilor plăcute. Combinând culori vibrante și texturi diverse, aceast aranjament este un tribut adus momentelor fericite. Fiecare floare este aleasă pentru semnificația ei, creând un ansamblu ce emite bucurie și eleganță. Perfectă pentru a rememora ocazii speciale sau pentru a crea noi amintiri, această cutie este un cadou ideal în Baia Mare, livrat cu grijă și promptitudine de Fleurange, florăria ta de încredere.

Cutia Good Memories contine: 1 skimmia, 1 pinus, 1 eucalipt, 3 garoafe, 1 mini rosa, 3 trandafiri, 3 lalele, 2 pistacia, fundita, cutie catifea Fleurange 17x13

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați trandafirii prea mult. Încercați să evitați atingerea lor și să nu îi mișcați prea mult.

  3. Dacă observați că trandafirii sunt încep să se usuce, puteți încerca să îi hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați trandafirii pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat, cum ar fi frigiderul, peste noapte. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a trandafirilor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-019

Fisa tehnica

Flori
Eucalipt Cinerea
Garoafe
Lalele
Mini-rosa
Pinus
Pistacia
Skimmia
Trandafiri
Culoare
Cappuccino
Rosu
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !