Cutie cu Lavanda
search
  • Cutie cu Lavanda
  • Cutie cu Lavanda

Cutie cu Lavanda

282,00 lei
Nicio taxa

Cutia cu Lavanda contine: lavanda, 7 lagurus, 6 garoafe, 3 alstromeria, 3 sweet williams, 1 santini, 1 helianthus, 1 pistacia, 2 eryngium, 2 minii-rosa, Fleurange.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

"Cutia cu Lavandă" de la Fleurange aduce esența calmului și relaxării direct în casa ta. Acest aranjament delicat, plin de lavandă proaspătă și parfumată, este un mod perfect de a adăuga o notă de rafinament și serenitate în orice spațiu. Lavanda, cunoscută pentru proprietățile sale calmante, este aranjată artistic într-o cutie elegantă, făcând-o un cadou ideal pentru relaxare și destindere. Fie că este un gest pentru tine sau pentru a aduce liniște și frumusețe în viața cuiva drag din Baia Mare, cutia cu lavandă este o alegere inspirată și sofisticată.

Cutia cu Lavanda contine: lavanda, 7 lagurus, 3 garoafe, 3 alstromeria, 3 sweet williams, 3 garoafe, 1 santini, 1 helianthus, 1 pistacia, 2 eryngium, 2 mini-rosa, Fleurange.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați trandafirii prea mult. Încercați să evitați atingerea lor și să nu îi mișcați prea mult.

  3. Dacă observați că trandafirii sunt încep să se usuce, puteți încerca să îi hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați trandafirii pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat, cum ar fi frigiderul, peste noapte. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a trandafirilor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-016

Fisa tehnica

Flori
Alstroemeria
Eryngium
Frezii
Garoafe
Helianthus
Lagurus
Lavanda
Mini-rosa
Pistacia
Santini
Solidago
Sweet Williams
Culoare
Galben
Mov
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !