Cos Diafan
search
  • Cos Diafan
  • Cos Diafan

Cos Diafan

350,00 lei
Nicio taxa

Coșul Diafan conține: eucalipt, 1 hortensia, 2 mini-rosa, 3 trandafiri, 3 cymbidium, 10 lagurus, 1 eryngium, 1 chrysanthema, 1 bumbac, funda, cos.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

Descoperiti "Cosul Diafan" de la Fleurange, o alegere eleganta pentru cei din Baia Mare. Acest cos delicat, disponibil pentru livrare rapida in Baia Mare, este compus dintr-o selectie rafinata de flori, inclusiv eucalipt, hortensie, mini-rosa, trandafiri, cymbidium, lagurus, eryngium, chrysanthema si bumbac. Fiecare element este aranjat cu grija, creand un cos floral care emana frumusete si finete. Perfect pentru a aduce un strop de eleganta in orice spatiu, acest cos este ideal pentru orice ocazie, fie ca doriti sa transmiteti apreciere sau sa aduceti un zambet cuiva drag. Pentru mai multe optiuni de cosuri florale in Baia Mare, vizitati colectia noastra completa.

Coșul Diafan conține: eucalipt, 1 hortensia, 2 mini-rosa, 3 trandafiri, 3 cymbidium, 10 lagurus, 1 eryngium, 1 chrysanthema, 1 bumbac, funda, cos.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați aranjamentul într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați florile prea mult. Încercați să evitați atingerea lor.

  3. Dacă observați că florile sunt încep să se usuce, puteți încerca să le hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați florile pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a lor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-03-002

Fisa tehnica

Flori
Bumbac
Chrysantheme
Cymbidium
Eryngium
Eucalipt Cinerea
Hortensia
Lagurus
Mini-rosa
Trandafiri
Culoare
Alb
Galben
Roz
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !