Cos cu Mixt de Flori Flavia
search
  • Cos cu Mixt de Flori Flavia
  • Cos cu Mixt de Flori Flavia

Cos cu Mixt de Flori Flavia

332,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul Flavia conține :3 lisianthus, 5 dahlii, 5 panicum, 3 trandafiri, 1 chrisantema, 1 crin asiatic, 2 mini rose, 2 alstroemeria, 1 eucalipt, 1 germini, 3 garoafe, cos alb.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

Descoperiti "Cosul cu Mixt de Flori Flavia" de la Fleurange, floraria ta de incredere din Baia Mare. Acest cos elegant, perfect pentru livrare rapida in oras, combina trandafirii clasici cu o varietate de flori de sezon, creand un aranjament floral unic. Ideal pentru orice ocazie speciala, fie ca este vorba de aniversari sau gesturi de apreciere, acest cos floral este alegerea perfecta pentru a aduce bucurie si culoare. Fiecare buchet este aranjat cu atentie si expertiza, garantand ca veti trimite nu doar flori, ci o experienta memorabila. Pentru mai multe optiuni de buchete si aranjamente florale in Baia Mare, vizitati colectia noastra completa.

Aranjamentul Flavia conține :3 lisianthus, 5 dahlii, 5 panicum, 3 trandafiri, 1 chrisantema, 1 crin asiatic, 2 mini rose, 2 alstroemeria, 1 eucalipt, 1 germini, 3 garoafe, cos alb.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați aranjamentul într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați florile prea mult. Încercați să evitați atingerea lor.

  3. Dacă observați că florile sunt încep să se usuce, puteți încerca să le hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați florile pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a lor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-03-003

Fisa tehnica

Flori
Alstroemeria
Chrysantheme
Crin Asiatic
Dahlia
Eucalipt Cinerea
Genista
Germini
Lisianthus
Mini-rosa
Panicum
Trandafiri
Culoare
Alb
Crem
Mov
Peach
Roz
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !