Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament cu Flori Galbene

285,00 lei
Nicio taxa

Cutia cu flori galbene contine: 2 pampas, 3 germini, 2 eucalipt, 4 mini rosa, 3 alstromeria, 3 trandafiri, cutie catifea Fleurange.

Cantitate

Fiecare floare galbenă este atent selecționată pentru a aduce lumină și căldură în orice spațiu. Această culoare vibrantă simbolizează bucuria și optimismul. Aranjamentul este perfect pentru a adăuga un strop de soare în orice zi, indiferent de vreme.

Ideal pentru a lumina livingul, biroul sau orice colț care are nevoie de un plus de veselie. De asemenea, este un cadou minunat pentru a transmite gânduri pozitive și energie bună. Fie că este vorba de o zi de naștere, o aniversare sau pur și simplu pentru a arăta că vă pasă, acest aranjament va face diferența.

Comandă acum de la Fleurange.ro și adu strălucirea soarelui în viața ta sau a celor dragi. Livrăm în Baia Mare și împrejurimi, asigurându-ne că fiecare buchet ajunge proaspăt și frumos la destinație.

Explorati floraria noastra online din Baia Mare si trimiteti buchete minunate cu serviciul nostru rapid de livrare flori in 2-4 ore. Fie ca este pentru a spune 'Te iubesc' sau pentru a aduce un zambet, florile noastre vorbesc in locul tau. Comanda acum!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-026

Fisa tehnica

Flori
Alstroemeria
Eucalipt Cinerea
Germini
Mini-rosa
Pampas
Trandafiri
Culoare
Alb
Galben
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil
Dimensiune
30 x 30

4 alte produse in aceeasi categorie:

Aranjament Floral "Autumn Blooms"

282,00 lei

Aranjamentul Autumn Blooms contine: 1 garoafa, 2 mini rosa,1 cymbidium, 3 trandafiri, 1 solidago, 1 chrysanthema, 3 dahlia, 1 freesia, 1 leucospermum, 1 germini, 1 alstromeria, 1 eucalipt, 3 achillea, 1 quercus, 10 spice grau, cutie catifea Fleurange.

Aranjament Floral "Ganduri De Dor"

322,00 lei

Aranjament Floral Ganduri De Dor conține: 1 hortensia, statice, 3 bumbac, 3 trandafiri, 2 mini-rosa, 3 garoafe, 2 trandafiri, 2 mini-rosa, 1 germini, 2 pistacia, 3 alstroemeria, cutie Fleurange.