Comanada rapid prin WhatsApp

Cupola cu Trandafiri Criogenati

550,00 lei
Nicio taxa

Durata de viață: până la 25 ani.

Nu necesita îngrijire.

Cantitate

Cupola cu Trandafiri Criogenati reprezintă combinația perfectă între frumusețea eternă și designul artistic, un cadou unic și memorabil.

Această cupolă inovatoare conține trandafiri criogenati, preservați printr-un proces special pentru a menține frumusețea lor naturală pe termen lung. Trandafirii sunt aranjați cu grijă într-o cupolă de sticlă, creând un efect vizual impresionant și o expresie de eleganță durabilă. Este un cadou ideal pentru a arăta aprecierea și sentimentele profunde, oferind o piesă decorativă de lungă durată.

Fie că este oferită ca un cadou pentru o ocazie specială, un gest de dragoste sau pur și simplu pentru a aduce un element de frumusețe într-un spațiu, Cupola cu Trandafiri Criogenati va lăsa o impresie de durată. Designul său unic și aspectul sofisticat o transformă într-un obiect decorativ deosebit, potrivit pentru orice decor.

La Fleurange.ro, ne mândrim cu oferirea de produse florale inovatoare și de calitate. Oferim livrare în Baia Mare și împrejurimi, asigurând că fiecare comandă ajunge la destinatar în condiții optime. Comandați Cupola cu Trandafiri Criogenati și aduceți un strop de frumusețe eternă și eleganță în viața cuiva special.

Floraria online din Baia Mare iti ofera posibilitatea de a trimite rapid buchete impresionante. Fie ca e o zi speciala sau doar un gest de apreciere, florile noastre fac diferenta. Comanda acum pentru livrare in 2-4 ore!

 Nu poziționați cupola în razele directe ale soarelui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-06-01-001

Fisa tehnica

Culoare
Rosu
Perisabilitate
Produs neperisabil