Serenada Toamnei
search
  • Serenada Toamnei
  • Serenada Toamnei

Aranjament Serenada Toamnei

453,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul Serenada Toamnei contine: 5 ciupercute, 2 vanda, 3 quercus, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 2 freesia, 3 helianthus, 5 dahlia, 2 zambile, 1 panicum, 5 pistacia, 2 pampas, 1 matricaria, vas.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

"Serenada Toamnei" de la Fleurange este o celebrare a culorilor și texturilor bogate ale sezonului. Acest aranjament cu flori mixte, unde fiecare floare a fost aleasă pentru a reflecta frumusețea toamnei, este perfect pentru a adăuga un strop de căldură și stil în orice casă sau birou. Cu nuanțe calde și aranjamente complexe, acest buchet captează esența toamnei și este ideal pentru a sărbători schimbarea anotimpurilor. Fie că este un cadou gândit pentru cineva special sau un element decorativ pentru spațiul propriu, "Serenada Toamnei" aduce un omagiu naturii în cea mai frumoasă formă a sa.

Optează pentru "Serenada Toamnei" dacă dorești să aduci un omagiu toamnei și să creezi momente memorabile!

Aranjamentul Serenada Toamnei contine: 5 ciupercute, 2 vanda, 3 quercus, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 2 freesia, 3 helianthus, 5 dahlia, 2 zambile, 1 panicum, 5 pistacia, 2 pampas, 1 matricaria, vas.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați trandafirii prea mult. Încercați să evitați atingerea lor și să nu îi mișcați prea mult.

  3. Dacă observați că trandafirii sunt încep să se usuce, puteți încerca să îi hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați trandafirii pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat, cum ar fi frigiderul, peste noapte. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a trandafirilor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-03-019

Fisa tehnica

Flori
Dahlia
Frezii
Helianthus
Matricaria
Mini-rosa
Pampas
Panicum
Pistacia
Quercus
Trandafiri
Vanda
Zambile
Culoare
Mov
Portocaliu
Rosu
Forma
Piramidala
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !