Cutie cu flori galbene
search
  • Cutie cu flori galbene
  • Cutie cu flori galbene

Cutie cu Flori Galbene

295,00 lei
Nicio taxa

Cutia cu flori galbene contine: 2 pampas, 3 germini, 2 eucalipt, 4 mini rosa, 3 alstromeria, 3 trandafiri, cutie catifea Fleurange.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

"Cutiile cu Flori Galbene" de la Fleurange sunt un simbol al bucuriei și optimismului. Acest aranjament, plin de flori galbene strălucitoare, aduce o rază de soare în orice spațiu. Fiecare floare este aleasă cu atenție pentru a asigura o prezentare vibrantă și de lungă durată. Ideal pentru a lumina ziua cuiva special sau pentru a adăuga un strop de culoare și veselie în propriul cămin. Aceste flori galbene sunt livrate în Baia Mare cu grijă, oferind un cadou perfect pentru a sărbători ocazii fericite sau pur și simplu pentru a arăta apreciere și gânduri pozitive..

Cutia cu flori galbene contine: 2 pampas, 3 germini, 2 eucalipt, 4 mini rosa, 3 alstromeria, 3 trandafiri, cutie catifea Fleurange.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați trandafirii prea mult. Încercați să evitați atingerea lor și să nu îi mișcați prea mult.

  3. Dacă observați că trandafirii sunt încep să se usuce, puteți încerca să îi hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați trandafirii pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat, cum ar fi frigiderul, peste noapte. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a trandafirilor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-026

Fisa tehnica

Flori
Alstroemeria
Eucalipt Cinerea
Germini
Mini-rosa
Pampas
Trandafiri
Culoare
Alb
Galben
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil
Dimensiune
30 x 30

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !