Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet 30 Bujori Albi

540,00 lei
Nicio taxa

Buchetul conține: 30 bujori, ambalaj, fundiță.

Cantitate

Simbolul floral al lunii mai, bujorul sau ”floare regală” , simbolizează onoarea, respectul și iubirea, dar poate fi oferit și pentru a-ți cere iertare. 

Buchetul conține: 30 bujori, ambalaj, fundiță.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

Dacă buchetul are ambalaj în partea de jos, acesta se îndepardează. Următorul pas este tăierea tijelor oblic și se pune buchetul în apă rece.  Apa va fi schimbată la două zile, repetându-se procedura. Este foarte important ca frunzele și petalele să nu ajungă în apă. Aveți grijă ca buchetul să nu fie poziționat lângă surse de căldură precum caloriferul sau lângă odorizante de cameră.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-01-001

Fisa tehnica

Flori
Bujori
Număr flori
30
Culoare
Alb
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet cu Lalele si Freesii

482,00 lei

Buchetul contine: 

Standard:    32 lalele, 27 freesii, fundita, felicitare.

Deluxe:      40 lalele roz, 31 freesii, fundita, felicitare.

Premium:   48 lalele roz, 35 freesii , fundita, felicitare.

Buchet "Paeonia Love"

356,00 lei

Buchetul Paeonia Love contine: 3 hortensii, 3 bujori, 2 lisianthus, 2 mini rosa, 2 eryngium, 5 black cordyline, 3 pistacia, ambalaj, fundita.