Comanada rapid prin WhatsApp

Bol cu Plante Suculente

175,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul Bol cu Plante Suculente conține: bol din sticla, pietricele decorative, muschi natural, 3 suculente.

Cantitate

Bolul cu Plante Suculente de la Fleurange.ro este o alegere excelentă pentru cei care caută să adauge o notă de naturalețe și prospețime în spațiile lor de viață sau de lucru. Acest aranjament simplu, dar elegant, combină frumusețea discretă a plantelor suculente cu un design modern și minimalist.

Plantele suculente, cunoscute pentru rezistența lor și nevoile reduse de îngrijire, sunt ideale pentru a aduce o bucată din natură în interior, fără a necesita un efort mare de întreținere. Bolul, realizat din materiale de calitate, oferă un suport stabil și atrăgător pentru aceste plante robuste și versatile.

Cu o varietate de texturi și nuanțe de verde, acest aranjament adaugă un accent decorativ oricărui spațiu, fie că este vorba despre un birou, o sufragerie sau chiar o bucătărie. Este, de asemenea, un cadou ideal pentru prieteni, colegi sau familie, oferind un strop de verde și vitalitate în orice încăpere.

Bolul cu Plante Suculente este nu doar un obiect decorativ, ci și un mod de a aduce beneficiile naturii mai aproape de tine. Plantele suculente sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a purifica aerul, îmbunătățind calitatea acestuia și contribuind la crearea unui mediu mai sănătos și mai plăcut.

Comandă acum Bolul cu Plante Suculente de pe Fleurange.ro și bucură-te de un colț de natură în propriul tău spațiu. Este simplu, este elegant și, cel mai important, aduce un suflu de viață și prospețime oriunde este plasat.

Pentru suculente, intervalul de udare poate varia între una, două săptămâni. Iarna, când plantele intră în repaus, se udă și mai rar, chiar și o dată la două luni. Pentru a uda corect o plantă suculenta, trebuie efectiv să vedem când pământul acesteia devine uscat. 

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-04-003

Fisa tehnica

Flori
Suculenta
Perisabilitate
Produs perisabil

1 alt produs in aceeasi categorie: