Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament "Natura Acasa la Tine"

170,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul conține: hedera, kalanchoe, fittonia, muschi natural.

Cantitate

Aranjamentul "Natura Acasa la Tine", disponibil pe Fleurange.ro, este o invitație de a aduce frumusețea și prospețimea naturii direct în spațiul tău personal. Acest aranjament special este conceput pentru a crea un ambient relaxant și revigorant în orice încăpere.

"Natura Acasa la Tine" combină cu măiestrie o varietate de plante verzi și flori delicate, creând un peisaj mic, dar impresionant, care emana calm și frumusețe. Plantele sunt alese nu doar pentru aspectul lor estetic, ci și pentru capacitatea lor de a purifica aerul, contribuind astfel la un mediu de viață mai sănătos și mai plăcut.

Fiecare element al acestui aranjament este atent plasat pentru a maximiza impactul vizual și pentru a crea o compoziție armonioasă. De la frunzele verzi luxuriante la florile colorate subtil, "Natura Acasa la Tine" este un festin vizual care aduce o bucată din splendoarea naturii în interiorul casei tale.

Ideal pentru acasă sau birou, acest aranjament este perfect pentru cei care doresc să adauge un element natural și o notă de eleganță spațiului lor de lucru sau de odihnă. De asemenea, este un cadou minunat pentru prieteni sau colegi, simbolizând aprecierea și grijă pentru bunăstarea lor.

Comandă "Natura Acasa la Tine" de la Fleurange.ro și lasă frumusețea naturii să îți înfrumusețeze casa sau biroul. Fiecare aranjament este creat cu dragoste și atenție, asigurându-se că va aduce un zâmbet și o stare de bine oriunde ar fi plasat.

Intervalul de udare poate varia între una, două săptămâni. Iarna, când plantele intră în repaus, se udă și mai rar, chiar și o dată la două săptămâni. Pentru a uda corect o plantă, trebuie efectiv să vedem când pământul acesteia devine uscat. 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

 

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-04-005

Fisa tehnica

Flori
Fittonia
Hedera
Kalanchoe
Suculenta
Culoare
Verde
Licheni naturali stabilizati
Muschi natural
Forma
Patrata
Perisabilitate
Produs perisabil
Dimensiune
30 x 30

Alți clienți au mai cumpărat si:

1 alt produs in aceeasi categorie: