Comanada rapid prin WhatsApp
  • Nou
    Buchet de 35 Lalele | Primăvara în Inima Ta | Fleurange.ro
    Buchet de 35 Lalele | Primăvara în Inima Ta | Fleurange.ro

Buchet cu Lalele Roz

347,00 lei
Nicio taxa

Buchetul contine: 

Standard:   35 lalele roz, ambalaj, fundita, felicitare.

Deluxe:      39 lalele roz, ambalaj, fundita, felicitare.

Premium:   43 lalele roz, ambalaj, fundita, felicitare.

Dimensiune : Deluxe
Cantitate

Descoperă farmecul și delicatețea primăverii cu Buchet cu Lalele Roz de pe Fleurange.ro. Această selecție încântătoare de lalele roz este ideală pentru a aduce un zâmbet pe chipul oricui și pentru a adăuga o notă de prospețime și culoare oricărui spațiu. Fiecare lalea este atent selecționată pentru a crea un buchet care strălucește prin simplitate și eleganță naturală.

Lalelele roz simbolizează afecțiunea și căldura, făcând din acest buchet alegerea perfectă pentru a exprima dragostea, recunoștința sau pentru a face o surpriză plăcută unei persoane speciale. Este, de asemenea, o opțiune splendidă pentru a sărbători ocazii speciale, cum ar fi aniversări, zile de naștere sau pur și simplu pentru a celebra frumusețea fiecărei zile.

Pe Fleurange.ro, ne dedicăm oferirii de flori proaspete și de cea mai bună calitate, iar Buchet cu Lalele Roz nu face excepție. Prezentat într-un ambalaj elegant, acest buchet este gata să fie livrat la ușa ta sau a persoanei dragi, asigurând o experiență memorabilă și plină de bucurie.

Comanda Buchet cu Lalele Roz astăzi și lasă frumusețea sa delicată să vorbească în numele tău. Fie că este un cadou pentru altcineva sau un răsfăț pentru tine, acest buchet este garantat să aducă un strop de lumină și eleganță, fiind un tribut adus frumuseții naturii.

Afla aici mai multe informatii despre lalele: https://ro.wikipedia.org/wiki/Lalea

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-01-016

Fisa tehnica

Flori
Lalele
Culoare
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet cu Lalele Roz si Albe

427,00 lei

Buchetul contine: 

Standard:  20 lalele albe, 29 lalele roz, ambalaj, fundita, felicitare.

Deluxe:     22 lalele albe, 33 lalele roz, ambalaj, fundita, felicitare.

Premium:  24 lalele albe, 39 lalele roz, ambalaj, fundita, felicitare.

4 alte produse in aceeasi categorie: