Comanada rapid prin WhatsApp

Despre noi

Povestea Fleurange a început în 2017 din pasiune pentru frumos și din dorința de a desăvârși, prin profesionalism și grija pentru detalii, frumusețea naturală a florilor.

Știm că buchetele care ajung la voi nu înseamnă doar flori, ci transmit cuvinte, sentimente, urări și gânduri. Ele spun ”te iubesc”, ”iartă-mă”, ”la mulți ani”, ”nu te voi uita niciodată” sau ”te apreciez mult”, în locul nostru. De aceea, fiecare etapă a muncii noastre, de la alegerea florilor, la aranjarea, ambalarea și livrarea lor se realizează la cele mai înalte standarde calitative, pentru a ne asigura că voi, clienții noștri, primiți produsul perfect!

Inspirat din natură, universul Fleurange pune în valoare unicitatea, originalitatea și perfecțiunea. Așa cum fiecare dintre noi suntem unici și speciali, la fel, fiecare floare are farmecul, semnificația și unicitatea ei. Echipa noastră o să vă ajute să alegeți buchetul sau aranjamentul perfect pentru orice ocazie. De asemenea, dăm culoarea și farmec evenimentelor speciale din viața voastră, fie că este vorba despre cele personale sau corporate. 

Fleurange înseamnă artă, eleganță, culori vibrante și frumusețe pură!  

Nu te mulțumi cu puțin, meriți calitate premium! Pasiunea, entuziasmul și creativitatea fac diferența dintre o floare obișnuită și Fleurange!