Comanada rapid prin WhatsApp

Instructiuni de plata

La Fleurange, facem totul pentru ca intreaga experienta sa fie de exceptie si fiecare client si beneficiar al buchetelor noastre sa se bucure in urma gestului de a oferi flori.

Avem grija ca si intregul proces de comanda sa fie simplu si eficient, iar plata sa se desfasoare rapid, in conditii de siguranta.

Buchetele si aranjamentele create de noi pot fi platite prin modalitatea de plata preferata de clientul nostru, care poate alege una dintre modalitatile de plata disponibile. 

1. Plata Florarie (Plata Offline)

Comanda dvs. poate fi achitata in floraria noastra situata in Baia Mare B-dul Traian Nr. 7 (langa Ursus), numerar sau cu cardul.

2. Plata online cu ajutorul cardului 

Este cea mai simplă metodă de plată, se realizează online şi este disponibilă tuturor clienţilor care posedă un card de credit sau debit: Visa, Mastercard.

3. Prin transfer bancar/ordin de plata sau prin depunere de numerar in contul deschis la Banca Transilvania, pe numele S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L.-D.

Cont IBAN:

RO69BTRLRONCRT0425075501 LEI

RO69BTRLRONCRT0425075501 EURO

Dupa depunere, ne poti trimite OP-ul sau chitanta pe e-mail, la adresa: contact@fleurange.ro. Comanda ta va fi prelucrata dupa confirmarea incasarii platii.

4. Paypal.

Plata online prin Paypal se desfasoara in conditii de siguranta maxima. In cadrul sistemului Paypal vei introduce datele cardului o singura data, acestea fiind inregistrate si securizate perfect pe serverul Paypal.

5. Plata prin iTransfer (Banca Transilvania)

Pentru a efectua plata, poti utiliza serviciul de transfer de bani prin Internet Banking, al Bancii Transilvania, exact asa cum faci in cazul unui transfer de bani obisnuit. Dupa autentificarea in sistemul de Internet Banking, plata se va efectua instant, in conditii de siguranta maxima, utilizand sistemul de Internet Banking cunoscut.