Comanada rapid prin WhatsApp
  • Nou
    The Pink Bouquet | Fleurange Baia Mare
    The Pink Bouquet | Fleurange Baia Mare

Buchet “Elegance”

537,00 lei
Nicio taxa

Buchet “Elegance” conține: 29 Trandafiri, 3 Eucalipt, 2 Pampas, Ambalaj, Panglica Fleurange, Felicitare.

Cantitate

Descoperă Buchet "Elegance" de pe Fleurange.ro, un aranjament floral care emană rafinament și stil. Acest buchet este conceput pentru a aduce un aer de sofisticare și eleganță în orice ocazie, fiind perfect pentru evenimente speciale, aniversări, sau pentru a face un cadou memorabil unei persoane dragi.

Buchetul "Elegance" combină flori proaspete și selectate cu grijă, fiecare contribuind la o compoziție armonioasă și vizual impresionantă. Fiecare floare din acest buchet a fost atent aleasă pentru frumusețea și semnificația sa, creând un aranjament care este atât de plăcut ochiului, cât și sufletului.

Ideal pentru a exprima sentimente de apreciere, dragoste sau respect, Buchet "Elegance" este mai mult decât un simplu buchet de flori. Este o expresie a rafinamentului și bunului gust, destinat să aducă un zâmbet și să lumineze ziua oricui.

Pe Fleurange.ro, ne dedicăm să oferim aranjamente florale de cea mai înaltă calitate, iar Buchetul "Elegance" nu face excepție. Fiecare buchet este aranjat cu atenție la detalii și livrat proaspăt, asigurându-se că fiecare floare își păstrează frumusețea și prospețimea cât mai mult timp.

Comanda acum Buchet "Elegance" de pe Fleurange.ro și lasă frumusețea și eleganța florilor să transmită mesajul tău. Este alegerea perfectă pentru a sărbători momente speciale și pentru a face o impresie de durată.

Floraria noastra din Baia Mare iti aduce buchete de vis la usa in 2-4 ore. Fiecare floare spune o poveste - lasa-ne sa te ajutam sa o povestesti.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-01-041

Fisa tehnica

Flori
Eucalipt Cinerea
Pampas
Trandafiri
Culoare
Alb
Rosu
Forma
Rotunda

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: