Informatii de livrare

Comenzile plasate pe site-ul www.fleurange.ro sunt cu ridicare client de la adresa mentionata in Contact, la alegerea clientului se fac si livrari in localitatea Baia Mare care nu implica costuri de transport, insa doar pentru comenzile care insumeaza suma minima de 150 lei.

Pentru comenzile mai mici de aceasta suma, clientul are la dispozitie varianta de a achita costul transportului care se calculeaza in functie de numarul de kilometrii pana la destinatie, sau sa ridice produsul din florarie.

Produsele neperisabile realizate din flori uscate, flori artificiale cat si flori criogenate pot fi expediate prin curier la adresa indicata de cumparator. Cumparatorul va achita pe site-ul www.fleurange.ro contravaloarea produsului dorit, urmand ca, costul expedierii lui prin curier sa il suporte clientul, si sa il achite curierului contravaloarea transportului in momentul intrarii in posesie a coletului.

In cazuri exceptionale, este posibil ca livrarea la data si ora de livrare alese de dvs. sa nu poata fi realizata. In astfel de circumstante, va vom contacta fara intarziere pentru a efectua aranjamente alternative de livrare sau, daca preferati, pentru a va da posibilitatea ridicarii din magazine sau de a va anula comanda.