Aranjament Floral Flower Pumpkin
search
  • Aranjament Floral Flower Pumpkin
  • Aranjament Floral Flower Pumpkin

Flower Pumpkin

257,00 lei
Nicio taxa

Aranjament Floral Flower Pumpkin contine: 3 mini-rosa, 1 chrysanthema, 2 leucospermum, 1 quercus, 3 trandafiri, 5 dahlii, 1 pampas, 1 matricaria , dovleac natural.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

Dovleacul, vedeta și simbolul toamnei este pus în evidență printr-un aranjament deosebit, care sugerează creativitate, abundență, spontaneitate. Înfrumusețează-ți casa sau biroul cu acest aranjament original.

Aranjament Floral Flower Pumpkin contine: 3 mini-rosa, 1 chrysanthema, 2 leucospermum, 1 quercus, 3 trandafiri, 5 dahlii, 1 pampas, 1 matricaria , dovleac natural.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

O dată la 2-3 zile, se completează cu apă la burețelul din interior. Nu poziționați aranjamentul lângă surse de căldură sau odorizante de cameră.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-03-011

Fisa tehnica

Flori
Chrysantheme
Dahlia
Leucospermum
Matricaria
Mini-rosa
Pampas
Quercus
Trandafiri
Culoare
Orange
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil
 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !