Buchet Carla
search
  • Buchet Carla

Buchet Carla

742,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Carla conține: 3 hortensii, 6 matthiola, 17 trandafiri, 9 bujori, 5 ranunculus, 4 eucalipt, ambalaj, fundita.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

Spectaculos și opulent, acest buchet care conține hortensia mov pal, matthiola mov, trandafiri mov, trandafiri albi, bujori albi, ranunculus roz și eucalipt, te lasă fără cuvinte, datorită frumuseții florilor și ambalajului surprinzător. Alege buchetul perfect pentru persoana specială din viața ta, pentru o prietenă dragă sau o parteneră de afaceri. Efectul de ”wow” este garantat!

Buchetul Carla contine:  3 hortensii, 6 matthiola, 17 trandafiri, 9 bujori, 5 ranunculus, 4 eucalipt, ambalaj, fundita, felicitare.

Mod de îngrijire:

Dacă buchetul are ambalaj în partea de jos, acesta se îndepardează. Următorul pas este tăierea tijelor oblic și se pune buchetul în apă rece.  Apa va fi schimbată la două zile, repetându-se procedura. Este foarte important ca frunzele și petalele să nu ajungă în apă. Aveți grijă ca buchetul să nu fie poziționat lângă surse de căldură precum caloriferul sau lângă odorizante de cameră.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare. 

FLE-01-01-007

Fisa tehnica

Flori
Bujori
Matthiola
Ranunculus
Trandafiri
 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !