• Nou
Good Memories
search
  • Good Memories
  • Good Memories

Cutie Good Memories

205,00 lei
Nicio taxa

Cutia Good Memories contine: 1 skimmia, 1 pinus, 1 eucalipt, 3 garoafe, 1 mini rosa, 3 trandafiri, 3 lalele, 2 pistacia, fundita, cutie catifea Fleurange 17x13.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

Personalizează această comandă cu următoarele produse:

Mesaj din lemn
10,00 lei
Mesaj din lemn
10,00 lei
Mesaj din lemn
10,00 lei

Total: 205,00 lei

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

Cutia cu flori "Good Memories" disponibila la Fleurange este un produs compus din flori mixte. Conform descrierii, acesta contine flori precum trandafiri, mini rosa, lalele, si alte specii in culori vii si frumoase. Cutia poate avea o semnatura anonima si este un cadou perfect pentru oameni dragi, pentru a le arata aprecierea ta si a le aduce amintiri placute. Design-ul elegent al cutiei permite florilor sa iasa in evidenta si sa aduca un plus de frumusete oricarei incaperi.

Cutia Good Memories contine: 1 skimmia, 1 pinus, 1 eucalipt, 3 garoafe, 1 mini rosa, 3 trandafiri, 3 lalele, 2 pistacia, fundita, cutie catifea Fleurange 17x13

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

O dată la 2-3 zile, se completează cu apă la burețelul din interiorul cutiei. Nu poziționați aranjamentul lângă surse de căldură sau odorizante de cameră.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-019

Fisa tehnica

Flori
Eucalipt Cinerea
Garoafe
Lalele
Mini-rosa
Pinus
Pistacia
Skimmia
Trandafiri
Culoare
Cappuccino
Rosu
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil
 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !