Buchet Funerar Nu Te Vom Uita
search
  • Buchet Funerar Nu Te Vom Uita

Nu Te Vom Uita

318,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Nu Te Vom Uita contine: ambalaj, 2 anthurium, 6 trandafiri, 4 matthiola, 2 lisianthus, 4 germini, 3 chrysantheme, eucalipt, 5 cordyline black.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

Florile ne sunt cel mai bun ajutor în toate momentele vieții pentru a ne împărtăși gândurile și sentimentele. Eleganța și sobrietatea albului din buchetul ”Nu te vom uita” vor completa gestul de recunoștință și de omagiu pe care vrei să-l transmiți în momentele cele mai grele.

Buchetul Nu Te Vom Uita contine: ambalaj, 2 anthurium, 6 trandafiri, 4 matthiola, 2 lisianthus, 4 germini, 3 chrysantheme, eucalipt, 5 cordyline black.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

Îndepartați ambalajul din partea de jos a buchetului, tăiați tijele oblic la un unghi de aproximativ  45 grade, puneți buchetul în apă rece. Apa va fi schimbată la fiecare două zile. Este foarte important ca frunzele și petalele să nu ajungă în apă. Aveți grijă ca buchetul să nu fie poziționat lângă surse de căldură sau lângă odorizante de cameră.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-07-01-001

Fisa tehnica

Flori
Anthurium
Chrysantheme
Cordyline black
Eucalipt Cinerea
Germini
Lisianthus
Matthiola
Trandafiri
Culoare
Alb
Negru
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil
 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !